Kontakta oss

Captcha Code

Click the image to see another captcha.

Om oss

image.jpgFritid i centrum handleder, lotsar och stöttar er ungdomar, som bor eller rör er i stadsdelen centrum, i era projektidéer och tankar. Vi riktar oss till ungdomar i åldern 13 år och uppåt. Tillsammans med våra samarbetspartners uppmuntrar vi alla typer av projekt. Ett projekt eller arrangemang kan t.ex handla om dans, mode, basket, drama, festivaler, LAN, spelning, teater, streetfestival etc.

Vi hjälper även Dig att hitta rätt i utbudet av fritidsaktiviteter i Göteborg. Har du svårt att hitta information om ett specifikt intresse? Då är du välkommen att vända dig till oss! Du kontaktar oss direkt genom att maila eller ringa.

Har DU en idé?
Skriv till oss här ovan!

Filmen om oss (You Tube): LÄNK

HÄR FINNS VI!

Fritid i Centrum finns på Vallgatan 9D!

Här har vi "projektlokaler". Dessa ligger på en innergård 30m från Gymnasiet LM Engström. Dessa lokaler består av kontor samt ett mindre mötesrum. Det kan användas för handledning och stöttning samt projekt för mindre grupper. Men som innan kommer vi också ut och möter er där det passar er bäst.

Desvärre är dessa lokaler belägna på andra våningen och har tyvärr ingen hiss. Den är alltså inte tillgänglighetsanpassade för fysiskt funktionsvarierade! 

vallg_2.JPG

Utbildningar/Föreläsningar

Frelsare_rd.jpg

Vill ni presentera er verksamhet, erbjuda utbildningar eller föreläsningar m.m.? Vi erbjuder möjligheten för föreningar, organisationer och andra verksamheter som riktar sig till unga att göra detta tillsammans med oss.

Kontakt

Facebook sida:   Fritid i Centrum

Anna Bigenius:   0736-657401 

FB:Anna Bigenius FritidiCentrum

Jerker Forsberg: 0705-589107 

FB:Jerker Forsberg Centrum

Mia Herman:      0705-589172

 

Uthyrning/Utlåning

Enklare PA/Backline uthyres alternativt lånas ut till ungdomar som arrangrerar ungdomsarrangemang. Samt kamera/filmkamera.

Eventuell deposition kommer behövas (500kr).

Kontakta oss för mer information.

PA_System_hire.jpg

Var hittar jag mitt specifika intresse eller var är nästa "arr"?

Cozplay, frimärkssamling eller poet! Om du har svårt att hitta rätt i djungeln av föreningar, sammanslutningar och workshops skall vi göra allt vi kan för att hitta ditt fritidsintresse i Göteborg.

Vi försöker också hjälpa till att hitta nästa specifika arrangemangcozplay.png för er som inte hittar bland all information i tidningar och på nätet.

Hör av er till oss så hjälper vi gärna till!

Vill ni lägga upp info på hemsidan?

Vill du/ni lägga upp information om kommande arrangemang eller andra händelser som ni vill skall nå ut till unga i Göteborg? Maila text och bild/affisch till oss så kommer det läggas upp. Om det finns frågetecken kring arrangemanget kommer vi höra av oss. Vi postar dock inte från komersiella aktörer!

Vanliga frågor

Var kan vi träffa er?

Svar: Vallgatan 9

Desvärre är dessa lokaler belägna på andra våningen och har tyvärr ingen hiss. Den är alltså inte tillgänglighetsanpassade för fysikskt funktionsvarierade! Men som innan kommer vi också ut och möter er där det passar er bäst.

Vem är er arbetsgivare?

Svar: Göteborg stad centrum

Vem är er målgrupp?

Svar: Ungdomar från 13 år och uppåt. Åldern är mindre viktig men det skall handla om ungdomsinriktade händelser. Främst ungdomar med koppling till centrum (går i skolan, bor eller har annan koppling till centrumstadsdelen). Vi hanterar varje förfrågan!

Har ni pengar man kan söka?

Svar: Vi kan ge tips om var man kan söka pengar. Se fliken "Dina Idéer"

Vart kan jag få tag på eran logotyp?

Svar: Ni kan ladda ner dem här! (zip-arkiv, 9.03MB)